A napenergia hasznosítása Németországban és Magyarországon

2017. június 20.

Budapest József krt. 5.

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) 2017. június 20-án 10.00-tól konferenciát szervez, amelyen német és magyar szakemberek tartanak előadásokat a napenergia hasznosításának helyzetéről Magyarországon és Németországban. A rendezvényen bemutatkoznak ezenkívül német innovatív vállalatok.
Helyszín: Courtyard Budapest City Center 1088 Budapest József krt. 5. 

Program A 2017. június 20-án megrendezésre kerülő konferencia első részében német szakemberek számolnak be a napenergiahasznosítás aktuális helyzetéről és tendenciáiról Németországban. Szó lesz többek között modern fotovoltaikus és termikus napenergia technológiákról és bemutatásra kerülnek jól bevált gyakorlatok.

-- A rendezvényen előadást tartanak továbbá magyar szakemberek is, akik bemutatják a napelem piac helyzetét és a megújuló villamosenergia-termelés támogatási rendszerét hazánkban.

-- A konferencia résztvevői megismerhetik ezen kívül egy kisváros tapasztalatait a napenergiahasznosítás terén.

-- Emellett a konferencián olyan német vállalatok mutatják be innovatív termékeiket, technológiájukat, amelyek üzleti kapcsolatokat, együttműködő partnereket keresnek Magyarországon. Velük 2017. június 21-én és 22-én egyéni megbeszélésekre is lehetőség nyílik.

- Almaden Europe GmbH - Napelemes gépkocsibeállók (carport), terasztetők, napelem tetők, üveg-üveg napelem modulok
- Heckert Solar GmbH - Prémium napelem modulok, inverterek, tartószerkezetek, intelligens akkumulátorok
- IBC Solar AG - Napelemes rendszerek kivitelezése, napelemek, inverterek, kiegészítő elemek forgalmazása
- IPS-solar GmbH - PV-rendszerek, energiatetők, tartószerkezetek
- KOSTAL Solar Electric GmbH - PIKO-inverterek, PIKO-áramtárolórendszer
- OC3 AG - Üveg-fólia modulok műanyag szigetelésű nagy lapostetőkre
- Renewable Energies Consulting - Áramtárolási megoldások
- Themis Solar GmbH - Szabadföldi telepítésű rendszerek tervezése, kivitelezése; tartószerkezetek

Azon magyar érdeklődők számára, akik érdeklődnek a német vállalatokkal való együttműködés iránt, 2017. június 21én vagy 22-én egyéni tárgyalásokat szervezünk. A megbeszélésekre a magyar tárgyalópartner székhelyén kerül majd sor. A tárgyalásokra a transzfert, valamint igény esetén a tolmácsot a DUIHK biztosítja. A német cégek tevékenységéről és a keresett együttműködésről a letölthető dokumentumban nyújtunk bővebb tájékoztatást, de részletesebb információkért, kérjük, látogassák meg a vállalatok honlapját is.

Részvétel
--  a rendezvényen, valamint a tárgyalásokon való részvétel az érdeklődők számára ingyenes, de előzetes (kamaránk által visszaigazolt) regisztrációhoz kötött
--  a német előadások szinkrontolmácsolással hangzanak el
--  a tárgyalásokhoz szükség esetén díjmentesen tolmácsot biztosítunk

jelentkezés a letölthető programban található jelentkezési lap faxon vagy elektronikus úton való visszaküldésével, vagy az online jelentkezési lap kitöltésével lehetséges.

Jelentkezési határidő

Egyéni tárgyalások (június 21-22-én): 2017. június 05.
Konferencia (június 20-án): 2017. június 16.

Jelentkezéseket korlátozott számban, a beérkezés sorrendjében tudunk elfogadni. A rendezvénysorozat a Német Szövetségi Gazdasági és Energiaügyi Minisztérium (BMWi) megbízásából, az „Exportinitiative Energie” program keretén belül kerül megrendezésre. Energy Solutions – Made in Germany

Letölthető dokumentumok:

Program és jelentkezési lap >>>

Német résztvevők profilleírása >>>

Web: www.ahkungarn.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés