Sajtótájékoztatók, bemutatók

FoodConf Élelmiszertudományi, -technológiai és Innovációs Konferencia
2018.11.30.
Helyszín: Szent István Egyetem Budai Campus 1118 Budapest, Villányi út 29-43.
Ismertető:

A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kara tisztelettel meghívjaÖnt és Munkatársait a
FoodConf Nemzetközi Élelmiszertudományi, -Technológiai és Innovációs Konferenciára.

A konferencia időpontja: 2018. november 30.
Tudományos szekciók (angol nyelven): november 30. és december 1.
A konferencia helyszíne: Szent István Egyetem Budai Campus 1118 Budapest, Villányi út 29-43., K. épület, Díszterem

A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kara, a Magyar Tudományos Akadémia Élelmiszertudományi Tudományi Bizottsága, a Nemzeti Élelmiszerlánc Biztonsági Hivatal és az Élelmiszertudományi Oktatásért és Kutatásért Alapítvány közösen immár harmadik alkalommal szervezi meg a FoodConf nevű nemzetközi Élelmiszertudományi, -technológiai és Innovációs Konferenciát.
Az idei Konferencia kiemelt témája az Ipar 4.0 az élelmiszer szektorban, amelynek keretében az automatizálás, a smart termelés, smart logisztikai lánc, big data feldolgozása stb. témakörök kerülnek sorra. Emellett természetesen az élelmiszergyártás, -logisztika, -kereskedelem, -biztonság, a táplálkozás és kapcsolódó témakörök is szóba kerülnek a Konferencián.

Az újságírók a részvételi szándékukat kérjük a mediakozpont@szie.hu e-mail címen jelezzék.

A konferenciával kapcsolatos további információk a www.foodconf.hu honlapon olvashatók.

Részletes program a letölthető fájlban alul.

 

Kapcsolódó fájlok foodconfprograml.pdf

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés